O γυμναστικός αθλητικός σύλλογος ΄΄ΣΤΟΧΟΣ΄΄ έχει σαν αρχή να προάγει το ολυμπιακό άθλημα του TAE KWΟN DO W.T.F, το άθλημα που μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο σύλλογος μας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ( ΕΛ.Ο.Τ ) TAE KWON DO WTF και αναγνωρισμένο σωματείο απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η ευγενής άμιλλα , ο υγιής ανταγωνισμός , ο σεβασμός στον συνάνθρωπο μας είναι τα στοιχεία που πρώτα από όλα θα διδαχτούν μέσα από τα μαθήματα του TAE KWON DO οι μαθητές μας.

Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες όπως καρδιολόγους , φυσιοθεραπευτές , ορθοπεδικούς διατροφολόγους κ.τ.λ θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε στο άμεσο μέλλον όλα αυτά που χρειάζονται οι αθλητές μας για την πορεία τους στον αθλητισμό αλλά και στην ζωή τους γενικότερα.

Αν αναρωτιέστε από ποιά ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί κάποια πολεμική τέχνη, αυτό που μπορούμε να σας ενημερώσουμε είναι ότι το ζήτημα της ηλικίας είναι κάτι σχετικό, γιατί κάθε παιδί είναι μία ξεχωριστή περίπτωση (διαφορετική διάπλαση σώματος, αντίληψη κα).

Το καλύτερο είναι, το παιδί να συμμετέχει για 1-2 μαθήματα και ύστερα ο προπονητής να εξετάσει αν είναι σε θέση να προπονείται τακτικά.

Σε κάθε περίπτωση μία ενδεικτική ηλικία είναι αυτή των 4 ετών.

Πολλά από τα παιδιά αυτής της ηλικίας έχουν ήδη αναπτύξει την αντίληψη και την πειθαρχεία τους σε ικανοποιητικό βαθμό. Γι’ αυτό είναι σε θέση να μπουν στη διαδικασία της προπόνησης (εκπόνηση ασκήσεων, σεβασμός προς το χώρο κα.).

Βασικό ζητούμενο είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων (ισορροπία, αντίληψη του χώρου, συγχρονισμός κινήσεων κα.) και η άθληση μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το Taekwondo είναι ιδανικό άθλημα εξίσου για αγόρια και κορίτσια. Η προπόνηση ωφελεί τα παιδιά ανεξαρτήτως φύλου και ενδυναμώνει τη σωματική τους κατάσταση, την αντίληψη του χώρου και της απόστασης, το συγχρονισμό κινήσεων, την αυτοπεποίθησή τους, καθώς και τη μαχητικότητα και το δυναμισμό τους.

Εγγραφές όλο το χρόνο
  
Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWON DO ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWON DO ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εγγραφές στον σύλλογο Taekwondo ΣΤΟΧΟΣ για τη σεζόν 2022-2023

TAE KWON DO ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαθέτουμε τμήματα :
Η σχολή Taekwondo O γυμναστικός αθλητικός σύλλογος ΄΄ΣΤΟΧΟΣ΄΄ διαθέτει τμήματα :
Taekwondo Παιδικό
Taekwondo Εφηβικό
Taekwondo Ενηλίκων
Taekwondo Αγωνιστικό
Αυτοάμυνας
Kick boxing Ενηλίκων – Εφηβικό
Οι εγγραφές στη σχολή μας πραγματοποιούνται καθ όλη τη διάρκεια του έτους, παρέχουμε Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.
Έχουμε τμήματα Taekwondo για διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικά επίπεδα αθλητών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Taekwondo καθώς και τα προγράμματα επικοινωνήστε μαζί μας:
Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Tae kwon do ΣΤΟΧΟΣ
Μενελάου 83 και Θεσσαλίας
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ. επικοινωνίας 210 9760451

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWON DO ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ