ΣΤΟΧΟΣ Κορεάτικες Πολεμικές Τέχνες | TAE KWON DO WTF | Dancing Tae Kwon Do ( Tae Bo )

Λίγα λόγια για τον σύλλογο μας.

Το 2004 δημιουργήθηκε ο γυμναστικός αθλητικός σύλλογος Taekwondo ΣΤΟΧΟΣ που σαν αρχή προάγει το ολυμπιακό άθλημα του TAEKWΟNDO WTF, το άθλημα που μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η προσπάθεια των ανθρώπων που ίδρυσαν τον γυμναστικό αθλητικό σύλλογο ΣΤΟΧΟΣ καθώς και των εκπαιδευτών – αθλητών είναι αξιέπαινη.

Με νέους εκπαιδευτές – προπονητές , τους Μπαρέρα Δήμητρα και Κωστόπουλο Θανάση που έχουν πολυετή επιμόρφωση , γνώση , εξειδίκευση και προσήλωση στο αθλητικό ιδεώδες βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους.

Με το νέο διοικητικό συμβούλιο, τους νέους εκπαιδευτές καθώς και με πληθώρα από νέα μέλη που γράφτηκαν στον σύλλογο του δίνουν μια καινούργια πνοή στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν τις θεμελιώδους αρχές του συλλόγου δηλαδή να διδάξουν στους μαθητές την τέχνη του TAEKWONDO WTF και παράλληλα το πώς να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην καθημερινότητα

Η ευγενής άμιλλα , ο υγιής ανταγωνισμός , ο σεβασμός στον συνάνθρωπο μας είναι τα στοιχεία που πρώτα από όλα θα διδαχτούν μέσα από τα μαθήματα του TAEKWONDO WTF οι μαθητές μας.

Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες όπως καρδιολόγους , φυσιοθεραπευτές , ορθοπεδικούς διατροφολόγους κ.τ.λ θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε στο άμεσο μέλλον όλα αυτά που χρειάζονται οι αθλητές μας για την πορεία τους στον αθλητισμό αλλά και στην ζωή τους γενικότερα.

Η προσπάθεια μας θα είναι να βγάλουμε όσους περισσότερους πρωταθλητές μπορούμε αλλά να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι αθλητές μας θα είναι σίγουρα πρωταθλητές στον πιο δύσκολο στίβο, στον στίβο της ζωής .

Ο σύλλογος μας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ( ΕΛ.Ο.Τ ) TAEKWONDO WTF

Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo WTF Αγίου Δημητρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *